Team LifebyLina

Life by Lina
Vilka gömmer sig bakom namnet?
Lina Spansk

Huvudcoach & grundare

I över åtta år har jag haft möjligheten att arbeta med min stora passion – coachning inom kost och träning. Åtta härliga och utmanande år som lett mig fram till skapandet av LifebyLina som jag idag är så stolt över! Det är mig du som klient kommer ha kontakt med under coachningstiden. Tillsammans kommer du och jag se till att skapa en planering och nya rutiner som funkar i din vardag. Jag finns här för att stötta dig och vara ditt bollplank längst med vägen.

” Så länge jag kan minnas har jag nyfiket sökt kunskap kring hur strukturerad träning och kost kan hjälpa mig att nå mina mål. Min nyfikenhet har under alla dessa år gett mig en fördjupad kunskap och förståelse för hur man finner balans i livet, samtidigt som man strävar efter att nå sina mål. Genom åren har jag använt samma metoder på hundratals klienter, som inte bara överträffat sina ursprungliga mål, utan även funnit en bättre förståelse för hur man långsiktigt kan leva ett starkt och hälsosamt liv. Jag vet att genom att lära sig de rätta vanorna, kan man ha en stark och sund kropp, samtidigt som man njuter av livet med sina nära och kära! Det är så jag valt att leva mitt liv och den kunskapen vill jag dela med mig av.”

När jag tog klivet in i livet som tvåbarnsmamma för ett par år förändrades mitt vardagsmönster och jag började inse att jag inte kunde rodda alla processer själv längre. Sedan dess har jag omsorgsfullt lyckats rekrytera 2 fantastiska kvinnor som båda arbetar deltid inom LifebyLina vid min sida – båda med sina expertisområden.

– Låt mig presentera dom!

Thilda Presentation Picture
Thilda

Video/bild/sociala medier

Stöttar LifebyLina idag på deltid genom att filma, klippa och ordna med digitalt material till LifebyLina. Hon hjälper även till med sociala medier. Hon är den jag kan bolla idéer med och som alltid står redo med kameran i högsta hugg.

Hon har ett vasst öga för detaljer och är den jag får dela vardagen i studion tillsammans med. Här sitter hon tillsammans med mig parallellt med hennes andra konsultprojekt. 

Linn

Personlig tränare

Stöttar LifebyLina idag på deltid inom träningsdelen parallellt med hennes yrke som personlig tränare.

Linn är otroligt kunnig i dom tekniska delarna och funktionell träning. Hon är den jag gärna bollar nya inslag i träning tillsammans med.

I korta drag – mitt bollplank och extra händer när det kommer till programmering av nya planer!

Vill du jobba hos LifebyLina?
Skicka din ansökan till contact@lifebylina.se och märk mailet med CV.

Låt idag vara starten
på din resa!