Team LifebyLina

Life by Lina
Vilka gömmer sig bakom namnet?
Lina Spansk

Huvudcoach & grundare

I över åtta år har jag haft möjligheten att arbeta med min stora passion – coachning inom kost och träning. Åtta härliga och utmanande år som lett mig fram till skapandet av LifebyLina som jag idag är så stolt över! Det är mig du som klient kommer ha kontakt med under coachningstiden. Tillsammans kommer du och jag se till att skapa en planering och nya rutiner som funkar i din vardag. Jag finns här för att stötta dig och vara ditt bollplank längst med vägen.

” Så länge jag kan minnas har jag nyfiket sökt kunskap kring hur strukturerad träning och kost kan hjälpa mig att nå mina mål. Min nyfikenhet har under alla dessa år gett mig en fördjupad kunskap och förståelse för hur man finner balans i livet, samtidigt som man strävar efter att nå sina mål. Genom åren har jag använt samma metoder på hundratals klienter, som inte bara överträffat sina ursprungliga mål, utan även funnit en bättre förståelse för hur man långsiktigt kan leva ett starkt och hälsosamt liv. Jag vet att genom att lära sig de rätta vanorna, kan man ha en stark och sund kropp, samtidigt som man njuter av livet med sina nära och kära! Det är så jag valt att leva mitt liv och den kunskapen vill jag dela med mig av.”

När jag tog klivet in i livet som tvåbarnsmamma för ett par år förändrades mitt vardagsmönster och jag började inse att jag inte kunde rodda alla processer själv längre. Sedan dess har jag omsorgsfullt lyckats rekrytera 2 fantastiska kvinnor som båda arbetar deltid inom LifebyLina vid min sida – båda med sina expertisområden.

– Låt mig presentera dom!

Thilda Presentation Picture
Thilda

Video & Bild

Thilda är en värdefull konsult som stöttar LifebyLina i olika kampanjer och projekt där det krävs digitalt material i form av bilder och videor. Hon är en expert på att filma, klippa och redigera med ett skarpt öga för detaljer.

Thilda har varit en nära samarbetspartner med LifebyLina sedan företaget grundades, och det är henne jag alltid vänder mig till för att bolla idéer inför nya projekt. Hennes kreativitet och tekniska färdigheter är en viktig resurs för alla projekt jag skapar genom LifebyLina.

VILMA

Naprapatstudent/Träningskonsult

Vilma är en central del av LifebyLina-teamet och stöttar mig deltid parallellt med sin utbildning till naprapat. Med tre års erfarenhet har hon byggt upp en imponerande kunskap inom rehabilitering och förebyggande av skador.

Vilma är mitt bollplank när det gäller att utveckla och förbättra träningsprogram. Hon är den jag alltid vänder mig till för att diskutera nya träningsidéer, rehabilitering och hantering av skador. Hennes expertis och hängivenhet är ovärderliga när det kommer till att ge mina klienter den bästa möjliga supporten oavsett tidigare förutsättningar.

Vill du jobba hos LifebyLina?
Skicka din ansökan till contact@lifebylina.se och märk mailet med CV.

Låt idag vara starten
på din resa!