Starta din resa med LifeClub!

Din kost- & träningsguide direkt i mobilen

Bli medlem i LifeClub

Välkommen till LifeClub – där din resa mot ett gladare och starkare du börjar! Är du redo för en förändring? LifeClub är mer än bara ett medlemsskap; det är startpunkten för din resa mot ett hälsosammare, starkare och energirikare jag.

LifeClub ger dig dom rätta verktygen, oändligt med inspiration och gemenskapen för att du ska lyckas nå dina mål. Tillsammans gör vi resan rolig och njutbar!

Det här får du i LifeClub

Veckovisa träningsplaner

Glöm tråkiga träningsrutiner! Med våra mångsidiga träningsplaner kan du välja mellan hemma- och gymträning och få ny inspiration varje vecka! Upplev en variation som utmanar, håller dig engagerad och redo att ta dig an varje ny utmaning!

Träningsbank

Dyk in i ett hav av träningsmöjligheter med vår träningsbank! Vare sig du föredrar att träna hemma i vardagsrummet eller på gymmet bland vikter och maskiner, har vi passen som passar just dina behov. Välj fokusområde och upptäck nya, inspirerande pass varje vecka direkt i appen. Ditt nästa favoritpass väntar på dig!

Personlig kostplanering

Skapa din egen kostplan med hjälp av LifebyLinas innovativa verktyg. Våra anpassningsbara recept och kostplaner är designade för att passa dina näringsbehov och hjälpa dig att nå dina mål på ett både smakfullt och effektivt sätt.

Receptbank

Utforska vår omfattande bank av smakfulla och näringsrika recept som förnyas varje vecka. Oavsett om du är ute efter något snabbt och enkelt eller något mer avancerat, har vi något för varje smak och som dessutom kan beräknat efter ditt behov!

Community

Anslut dig till vår inspirerande gruppcommunity och dela din resa med likasinnade. Här hittar du stöd, motivation och värdefulla tips från andra medlemmar.

Resultattracking

Skapa din egen kostplan med hjälp av LifebyLinas innovativa verktyg. Våra anpassningsbara recept och kostplaner är designade för att passa dina näringsbehov och hjälpa dig att nå dina mål på ett både smakfullt och effektivt sätt.

Priser

Prova gratis i 7 dagar

Välj mellan flexibla medlemskapsalternativ.

Betala per månad

279 kr

Ingen bindningstid!
Betala per år

2799 kr

få 2 månader gratis!

Prova gratis i 7 dagar

Registrera dig här via hemsidan och få en 7-dagars gratis prova på-period för att uppleva allt som LifeClub har att erbjuda!

Är du redo?

Bli medlem i LifeClub idag och börja resan mot din bästa version!

Prova gratis i 7 dagar

Så här säger medlemmar

Citat

LifeClub förändrade helt synen på min träning och kost! Varje vecka är som en ny upptäckt – jag har aldrig känt mig så motiverad. Recepten är otroligt goda och enkla att följa, och träningen kan jag anpassa efter min dag. Det är som att ha en personlig tränare och näringsrådgivare i fickan!

EMMA, 34, WEBBUTVECKLARE

Citat

Efter att ha blivit medlem i LifeClub har jag inte bara tappat de envisa kilona, men jag har också fått en helt ny krets av träningskompisar. Communityt här är guld värt – det är stöd och pepp 24/7. Att få tillgång till allt detta för priset av en fika i veckan? Det är ett no-brainer!

SUSANNE, 45, ENTREPRENÖR

Citat

Som tvåbarnsmor med fullt schema trodde jag aldrig att jag skulle ha tid för mig själv, men LifeClub gjorde det möjligt. Träningspassen är flexibla och jag kan förbereda veckans måltider på nolltid. Jag har hittat en fantastisk balans i livet tack vare LifeClub. Rekommenderar varmt till alla!

SARA, 38, PROJEKTLEDARE

FAQ

De vanligaste frågorna om LifeClub

LifeClub erbjuder veckovisa träningsplaner som är utformade för att passa alla medlemmar, med ett brett utbud av pass för både hemma- och gymträning. När det kommer till kostplanen kan du använda vår kosträknare för att få fram personliga rekommendationer baserade på dina mål, och våra recept anpassas automatiskt för att matcha ditt energibehov.

Ja, du kan avbryta ditt medlemsskap när som helst. Årsmedlemskapet är en engångsbetalning för hela året med extra förmån av två gratis månader och kan inte återbetalas, men du kommer inte att debiteras något ytterligare efter ditt initiala köp.

När du registrerar dig via vår hemsida, aktiverar du automatiskt din 7-dagars gratis provperiod. Du får full tillgång till alla LifeClubs funktioner och kan börja utforska allt som medlemskapet har att erbjuda. Om du inte avbryter inom de sju dagarna, övergår ditt provmedlemskap automatiskt till det betalda medlemskap du valt.

LifeClub-appen är utformad för att fungera smidigt på de flesta smartphones och surfplattor. Den stöder de senaste versionerna av iOS och Android, så du kan ta med dig dina träningspass och kostplaner vart du än går. Ladda bara ner appen från din appbutik och logga in med dina medlemsuppgifter som du fyller i här vid registrering.