Life by Lina

120 days of you

Begränsat antal platser

Life by Lina

120 days of you

Begränsat antal platser

120 DAYS OF YOU

Kampanjen blev fullbokad!
 På grund av hög efterfrågan släpper jag nu 5 extra startplatser med startdatum den 1 februari. Missa inte sista chansen! Nu utmanar jag DIG att våga ge dig själv 120 dagar till att blir ditt starkaste jag. Tillsammans skapar vi nya rutiner för långsiktiga resultat och en mer energifylld vardag.
2023 – är du redo? :fire:

* Startavgift 299 kr 

SAVE THE DATE!

NYTT STARTDATUM:

4 januari

11 januari

18 januari 


25 januari

1 februari

extra platser!

MINA KLIENTER

Klienternas egna kostbilder

VAD INGÅR I 120 DAYS OF YOU?

Personlig kostplan

Färdiga recept som tillgodoser dina smaklökar, allergier, matpreferenser och hur mycket tid du vill lägga på matlagning. Få recept som passar dig och familjen.

Skräddarsytt träningsprogram

Planerade träningspass anpassade efter dina mål, kunskapsnivå och förutsättningar. Du bestämmer vart du vill träna (hemma, ute eller gymmet) och hur mycket tid du har att lägga på din träning

Chatta direkt med mig

Via appen kan du alltid nå mig för frågor eller funderingar. Jag finns här för att peppa, pusha och ge dig viktiga verktyg framåt.

Kontinuerlig uppdatering av dina planer

Varje månad får du nya recept och infallsvinklar i träningen. Allt för att du forstätta utvecklas och känna dig inspirerad i din vardag

Video och bild på alla övningar

För att kunna utföra alla dina övningar korrekt får du bilder, video och tydliga beskrivningar i din träningsplanering

Inlogg till online tracker

Följ upp och samla dina resultat på ett samma ställe. Se hur du successivt närmar dig ditt uppsatta mål!

LifebyLina

LINA SPANSK

Huvudcoach & grundare

I över åtta år har jag haft möjligheten att arbeta med min stora passion – coachning inom kost och träning. Åtta härliga och utmanande år som lett mig fram till skapandet av LifebyLina som jag idag är så stolt över!

Det är mig du som klient kommer ha kontakt med under coachningstiden. Tillsammans kommer du och jag se till att skapa en planering och nya rutiner som funkar i din vardag. Jag finns här för att stötta dig och vara ditt bollplank längst med vägen.

” Så länge jag kan minnas har jag nyfiket sökt kunskap kring hur strukturerad träning och kost kan hjälpa mig att nå mina mål. Min nyfikenhet har under alla dessa år gett mig en fördjupad kunskap och förståelse för hur man finner balans i livet, samtidigt som man strävar efter att nå sina mål. Genom åren har jag använt samma metoder på hundratals klienter, som inte bara överträffat sina ursprungliga mål, utan även funnit en bättre förståelse för hur man långsiktigt kan leva ett starkt och hälsosamt liv. Jag vet att genom att lära sig de rätta vanorna, kan man ha en stark och sund kropp, samtidigt som man njuter av livet med sina nära och kära! Det är så jag valt att leva mitt liv och den kunskapen vill jag dela med mig av.”

När jag tog klivet in i livet som tvåbarnsmamma för ett par år förändrades mitt vardagsmönster och jag började inse att jag inte kunde rodda alla processer själv längre. Sedan dess har jag omsorgsfullt lyckats rekrytera 2 fantastiska kvinnor som båda arbetar deltid inom LifebyLina vid min sida – båda med sina expertisområden.

 

Frågor & svar:
120 days of YOU

dem mest ställda frågorna

Jag släpper 16 platser i förhandsbokningen som kan göras mellan den 7-23 december. Du som lyckas förhandsboka en plats få ta del av mitt erbjudande där jag bjuder på 750 kr. Det innebär att du betalar endast 999 kr första månaden och sedan ordinarie pris 1749 kr resterande 3 månader. Eftersom det är begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller.

Ja, det kan du. Du lämnar bara in kvittot som du får från mig till din arbetsgivare.

Självklart, du som är klient hos mig har alltid förtur på mina lediga platser. Så önskar du att förlänga och köra mer med mig så finns den möjligheten.

Hos mig får du färdiga recept som är anpassade efter dig där jag tar hänsyn till både allergier och andra matpreferenser. Min filosofi är att man använder denna kostplanering som en bas i vardagen. 85% enligt plan och 15% utanför där du kan äta andra måltider är min filosofi.

Ja, du kommer absolut kunna gå på den där middagen du är bjuden på, fira en födelsedag, äta fredagstacos med familjen trots att du går på en kostplanering hos mig.

 Har du familj så planerar jag gärna för familjevänliga recept som förhoppningsvis ska passa både dig och din familj.

 Nej, jag planerar din träning helt efter vart du vill träna. Hemma, ute eller på gymmet

Inte direkt, den enda skillnaden är egentligen bara tiden som vi kör tillsammans. 120 days of YOU är under 4 månader och mina ordinarie program körs under 3,6 eller 9 månader. Sen får ju du som förhandsbokar en plats mellan 7-23 december 750 kr rabatt som inte gäller på något av mina andra program. Ja, det finns bara ett begränsat antal platser i 120 days of YOU. Så det är först till kvarn, dels för att ta del av rabatten vid förhandsbokningen men också vilket startdatum som du önskar att starta.

Du når mig alltid (måndag-fredag) via chatten. Där samtalar vi via meddelande, videosvar och bilder. Varje vecka stämmer du och jag av hur din föregående vecka varit och diskuterar eventuella funderingar eller intryck från veckan. Jag vill att du som klient hos mig ska känna dig sedd och jag arbetar idag nära alla mina klienter under veckorna. Varje månad (inför nya upplägg) stämmer vi av resultat från föregående månad och diskuterar hur vi ska arbeta vidare därifrån. I samråd med dig skapar jag därefter dina nya upplägg inför kommande månad som ligger framför oss. Jag vet att med rätt kommunikation kommer du och jag tillsammans kunna skapa upplägg som passar dig och din vardag och se till att du tar dig närmare din målbild.

Du är den som avgör hur många timmar du har till träning per vecka. Jag skriver sedan en planering som matchar det.

Absolut, oftast handlar det om planering och prioritering. Tillsammans hoppas jag att du och jag kan knäcka koden om hur du kan få till din träning och kost på ett effektivt sätt i DIN vardag.

Ja, du kan spela padel eller utföra andra träningsaktiviteter trots att du har en träningsplanering hos mig. Jag lägger gärna in aktiviteter som du tycker är roligt i din träningsplan tillsammans med pass som jag planerat.

Självklart. Jag anpassar träningen efter dina skador och förutsättningar.

Häng med mig på sociala medier