Rabattkod: "Lina" ger 20% rabatt

Startkit - 529kr (ord.666 kr)

Här finner ni mitt komma igång paket – Linas Startkit, som jag tillsammans med Pureness plockat ut för att kunna ge er en extra bra start till ett bättre välmående!

 

Startkitet består av fyra favoritprodukter som jag tror kan hjälpa dig framåt – vare sig du vill…

KETO Kollagen + MCT - 159 kr 
(127 kr)

Kollagen och protein är viktigt för din kropps muskeltillväxt. Keto Kollagen med MCT är ett kollagenpulver anpassad för idrottare och motionärer.

KETO Sport + MCT - 159 kr 
(127 kr)

Kollagenpulver för idrottare med blåbärssmak. Blandningen innehåller blåbärspulver, kollagen av högsta kvalitet, Trippel Magnesium™, OptiMSM, C-vitamin och L-glutamin.

Chiafrön - 69 kr (55 kr)

Ekologiska chiafrön. Perfekta tillskottet av nyttiga omega-3 fettsyror i din smoothie eller gröt.

Kokosolja - 109 kr (87 kr)

Kallpressad ekologisk kokosolja 500 ml. Perfekt får både matlagning och bakning.

Trippel Zink - 129 kr
 (103 kr)

Zink är viktigt för skelettet, håret och hudens välmående. Innehåller tre former av zink av högsta kvalitet: zinkpikolinat, -bisglycinat och -monometionin.

Premium D-vitamin - 129 kr 
(103 kr)

Boosta immunförsvaret. Premium D-vitamin är ett starkt 100µg D3-vitaminpreparat som naturligt även innehåller A-vitamin.

Trippel C-vitamin - 129 kr 
(103 kr)

C-vitamin bidrar till din kropps immunförsvar och hälsosamma hud, samt fungerar som en byggkloss i tillverkningen av kollagen i kroppen.

Trippel C-vitamin innehåller tre former av vitamin C i högsta kvalitet. 

Trippel Magnesium - 219 kr
 (175 kr)

Bra för muskler, skelett och nervsystem. Innehåller tre former av magnesium av högsta kvalite: magnesiummalat, -glycinat och -taurat

Elektrolytpulver (Lime) - 159 kr
 (127 kr)

Elektrolytpulver med smak av lime och citron. Hjälper kroppen med vätskebalansen efter ett svettigt pass och ser till att du får i dig alla elektrolyter din kropp behöver. 

Elektrolytpulver (Ananas) - 159 kr
 (127 kr)

Elektrolytpulver med smak av ananas. Hjälper kroppen med vätskebalansen efter ett svettigt pass och ser till att du får i dig alla elektrolyter din kropp behöver.

Elektrolytpulver (Skogsbär) - 159 kr
 (127 kr)

Elektrolytpulver med smak av skogsbär. Hjälper kroppen med vätskebalansen efter ett svettigt pass och ser till att du får i dig alla elektrolyter din kropp behöver.